INCASSOBUREAU

Een openstaande factuur of vordering moet worden betaald. Het innen van openstaande vorderingen kan voor veel bedrijven een uitdaging zijn, of dit nu bij een consument of bij een bedrijf is. Roelands gerechtsdeurwaarder en incasso helpt u bij het innen van openstaande gelden.

Incassobureau
inschakelen

Het is vervelend wanneer uw betaling uitblijft en u meerdere malen moet vragen om uw geld. Dit is slecht voor uw liquiditeit en kan u bovendien ook onrust en frustratie geven. Dit soort situaties vragen om actie, die verder gaat dan pre-incasso.

Incasso bij consumenten
en incasso bij bedrijven

Wanneer u Roelands Gerechtsdeurwaarder en incasso inschakelt, dan mag u verwachten dat wij de juiste druk uitoefenen om maximaal resultaat te behalen. We zoeken altijd eerst naar een oplossing zonder tussenkomst van de rechter, een minnelijk incasso traject.

Na het aanleveren van uw incasso-opdracht komen wij zo snel mogelijk in contact met uw debiteur. Daarna maken wij een inschatting van de financiële positie van uw debiteur. Zo zijn we sneller in staat om concrete betaalafspraken te maken. Hiermee voorkomt u dat kosten onnodig verder oplopen.

Minnelijke incasso

Door de combinatie van de jarenlange ervaring en expertise en de kleinschaligheid van ons kantoor wordt elke incassoprocedure goed en adequaat opgepakt. Ons doel is dat uw vordering snel wordt voldaan zonder dat de relatie met uw klant op het spel komt te staan.

Door persoonlijke en directe contacten met ons kantoor blijft u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen van uw dossier. En met Dossier Online heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week, online inzage in uw dossier(s).

Debiteurenbeheer

Wanneer u ervoor kiest om uw debiteurenbeheer uit te besteden, dan heeft u deze rust en de zekerheid dat facturen alsnog betaald worden.

Sommige mensen vinden het spannend om zaken als financiën en klantencontact uit handen te geven. Daar hebben wij begrip voor.

Toch hebben al tientallen bedrijven en organisaties ervoor gekozen om hun debiteurenbeheer door ons te laten doen.

En naar tevredenheid, want het levert ze meer tijd en rust op en ze zijn verzekerd van een administratie die up-to-date is. Kies ook voor zekerheid. Besteed uw debiteurenbeheer aan ons uit.

Meer weten over debiteurenbeheer? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

Bereken incassokosten

Weten hoeveel incassokosten in rekening gebracht mag worden?

14 dagen brief

Heeft een. voorbeeld van een 14 dagen brief nodig?

HEEFT U VRAGEN OF WILT U MEER INFO?